Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Black Mirror: Bandersnatch

Film, 2018, 312 minuter
Black Mirror: Bandersnatch
Året är 1984 och en ung programmerare som arbetar med att skapa ett datorspel börjar ifrågasätta sin verklighet. En drömlik berättelse med flera olika slut.
film Black Mirror: Bandersnatch är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 312 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Sinnesvidgande, Udda, Intellektuell, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Mirror: Bandersnatch på IMDB

Betyg: 9 från 10

A young programmer makes a fantasy novel into a game. Soon, reality and virtual world are mixed and start to create confusion.

Skådespelare i Black Mirror: Bandersnatch

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;franska
Text: tyska;norska;finska;svenska;engelska

Flera likadana Black Mirror: Bandersnatch

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.