Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Black Mirror: Bandersnatch

Film, 2018, 312 minuter
Black Mirror: Bandersnatch
Året är 1984 och en ung programmerare som arbetar med att skapa ett datorspel börjar ifrågasätta sin verklighet. En drömlik berättelse med flera olika slut.
film Black Mirror: Bandersnatch är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 312 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Sinnesvidgande, Udda, Intellektuell, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Mirror: Bandersnatch på IMDB

Betyg: 9 från 10

A young programmer makes a fantasy novel into a game. Soon, reality and virtual world are mixed and start to create confusion.

Skådespelare i Black Mirror: Bandersnatch

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;franska
Text: tyska;norska;finska;svenska;engelska

Flera likadana Black Mirror: Bandersnatch

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ashley Garcias växande universum
15-åriga Ashley Garcia utforskar det moderna tonårslivet efter att ha flyttat till andra sidan USA för att satsa på en karriär inom robotteknik.
Love Is Blind
Nick och Vanessa Lachey leder ett socialt experiment där ensamstående män och kvinnor letar efter kärleken och förlovar sig – innan de sett sin partner.
Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande
Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade.
Kapten Kalsongs episka Val-o-rama
I den här interaktiva specialen behöver Harold och George din hjälp för att hindra Krupp från att spränga deras älskade trädkoja i luften.
Isi och Ossi
En miljardärsdotter fejkar ett förhållande med en pank boxare för att tvinga sina föräldrar att låta henne följa sina kulinariska drömmar.