Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Black Mirror

Serien, 2017, 89.869 recensioner
Black Mirror
Den här sci-fi-serien utspelar sig i en högteknologisk och snar framtid där människans främsta framsteg och mörkaste instinkter ligger väldigt nära varandra.
serien Black Mirror är en Netflix Original som hade premiär 2017. Den här kultserien har belönats med sex Emmy-priser, varav två för bästa tv-film (USS Callister och San Junipero). Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Black Mirror är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Läskig, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Mirror på IMDB

Betyg: 9 från 10

A television anthology series that shows the dark side of life and technology.

Skådespelare i Black Mirror

Ljud och text

Ljud: engelska;tyska
Text: norskt bokmål;svenska;nederländska;finska;engelska;danska

Flera likadana Black Mirror

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.