Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Black Mirror

Serien, 2019, 89.869 recensioner
Black Mirror
Den här sci-fi-serien utspelar sig i en högteknologisk och snar framtid där människans främsta framsteg och mörkaste instinkter ligger väldigt nära varandra.
serien Black Mirror är en Netflix Original som hade premiär 2019. Den här kultserien har belönats med sex Emmy-priser, varav två för bästa tv-film (USS Callister och San Junipero). Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Black Mirror är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Läskig, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Mirror på IMDB

Betyg: 9 från 10

A television anthology series that shows the dark side of life and technology.

Skådespelare i Black Mirror

Ljud och text

Ljud: engelska;tyska
Text: norskt bokmål;svenska;nederländska;finska;engelska;danska

Flera likadana Black Mirror

The Americans

The Americans

(2018)

Marco Polo

Marco Polo

(2016)

Between

Between

(2016)

Narcos

Narcos

(2017)

Sense8

Sense8

(2018)

Lekande lätt

Lekande lätt

(2015)

Smosh: Filmen

Smosh: Filmen

(2015)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Rana Naidu
Rana Naidu är expert på att lösa problem åt rika kändisar. Men när hans pappa släpps ut ur finkan uppstår trassel som kanske inte ens han kan reda ut.
The Exchange
Två kvinnor bryter ny mark när de tar sig an den brutala och mansdominerade aktiemarknaden i Kuwait på 1980-talet. Baserad på verkliga händelser.
Class
Tre elever från ett fattigt område börjar på en exklusiv skola för Delhis välbärgade elit, där mörka hemligheter och rykten snart leder till mord.
Trial by Fire
Efter den dödliga biobranden i Uphaar försöker två sörjande föräldrar bearbeta sina barns död och samtidigt föra en tuff kamp för rättvisa. Baserad på verkliga händelser.
Khakee: The Bihar Chapter
När en rakryggad polis jagar en våldsam brottsling riskerar han inte bara sitt liv. Han tvingas även gå en närmast omöjlig moralisk balansgång.