Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Black

Film, 2005, 124 minuter
Black
En ung kvinna som efter en sjukdom i barndomen blivit döv, blind och stum börjar med tiden få våldsamma utbrott – ända tills en excentrisk lärare förändrar hennes liv.
film Black hade premiär 2005 och är 124 minuter lång. I Sanjay Leela Bhansalis prisbelönta drama syns bland andra Amitabh Bachchan (Sholay) och Rani Mukerji (Mardaani). Rekommenderas från 13 år. Detta film är Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Black

Regissör

Ljud och text

Ljud: hindi [originalspråk]
Text: engelska

Flera likadana Black

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mea Culpa
En försvarsadvokat tvingas välja mellan familjen, plikten och sina egna farliga begär när hon företräder en mordanklagad konstnär.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Ashes
En förmögen kvinna som är gift med en förläggare hittar en opublicerad bok som väcker spännande fantasier, men när hon dras in i en farlig affär raseras hennes liv.
WILL
Två unga poliser slits mellan att samarbeta med ockupationsmakten eller gå med i motståndsrörelsen i det nazistockuperade Antwerpen under andra världskriget.
Mighty Bheem's Playtime
Det är dags för den lekfulla och starka Bheem att börja skolan. Följ med honom på nya äventyr med nya vänner och massor med busiga upptåg!