Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

#blackAF

Serien, 2020
#blackAF
I den här komediserien tar sig Kenya Barris och hans familj an relationer, etnicitet och kultur samtidigt som de försöker hantera sin nyfunna framgång.
serien #blackAF är en Netflix Original som hade premiär 2020. Emmy-belönade Kenya Barris (black-ish) och Rashida Jones (Parks and Recreation) producerar och spelar huvudrollerna. Rekommenderas från 13 år. #blackAF är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

#blackAF på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

A father takes an irreverent and honest approach to parenting and relationships.

Skådespelare i #blackAF

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana #blackAF

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Deepa & Anoop
Välkommen till Hotell Mango! Här bor en glad och kreativ liten tjej som tillsammans med sin färgskiftande elefant alltid är redo för lek, musik – och bus!
Instant Dream Home
En grupp inredare och hantverkare tar stora risker när de planerar att totalrenovera olika familjers hem från golv till tak på bara tolv timmar.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet nekade aldrig till att ha skjutit sin pappa. Men varför han gjorde det är en fråga utan ett enkelt svar och med konsekvenser för mer än bara en familj.
The Sandman
Efter många års fångenskap ger sig drömkungen Morpheus ut på en resa genom olika världar för att ta tillbaka det som stulits från honom och återupprätta sin makt.
Supergigantiska robotbrorsorna
När gnabbet tar slut kan kampen börja. Robotbröderna Shiny och Thunder och uppfinnaren Alex försvarar jorden när rymdmonstren anfaller.