Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Blade Runner: Theatrical Cut

Film, 1982, 117 minuter
Blade Runner: Theatrical Cut
Los Angeles, 2019 – en dystopisk plats som kvävs av smog. Bladerunnern Rick Deckard tvingas avbryta pensioneringen för att hitta en kvartett förrymda androider.
film Blade Runner: Theatrical Cut hade premiär 1982 och är 117 minuter lång. Ridley Scott ser det här som sin mest personliga och fulländade film. Det är även Rutger Hauers favorit. Rekommenderas från 16 år Detta film är Intellektuell, Mörk, Sinnesvidgande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Blade Runner: Theatrical Cut

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;danska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Blade Runner: Theatrical Cut

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.
Mrs. Serial Killer
När en läkare döms för en rad chockerande mord planerar hans lojala fru att begå ett mord med samma tillvägagångssätt som mördaren för att bevisa att maken är oskyldig.
Extraction
En förhärdad legosoldat får tillfälle att rannsaka sig själv när han skickas till Bangladesh för att rädda en knarkbarons kidnappade son.
Time to Hunt
Tre kriminella som vill lämna sin dystopiska värld bakom sig och resa till ett fjärran paradis planerar en kupp – och drar till sig en hänsynslös mördares uppmärksamhet.
Träskets tystnad
Gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut när en framgångsrik deckarförfattare undersöker korruption i arbetet med sin nya bok.