Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minuter
BLAME!
Den mystiske enstöringen Killy försöker rädda mänskligheten från att gå under i en dystopisk framtidsstad som utplånar allt liv.
film BLAME! är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 106 minuter lång. Cyberpunklegenden Tsutomu Nihei var kreativ konsult för den här animerade versionen av hans klassiska mangaserie. Detta film är Nervkittlande, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Skådespelare i BLAME!

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska - Syntolkning;tyska;franska
Text: engelska;japanska;tyska;svenska;finska

Flera likadana BLAME!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Invader Zim: Enter the Florpus
Rymdvarelsen Zim dyker upp för att inleda nästa fas av sin erövringsplan, men hans ärkefiende Dib Membrane gör sig beredd att stoppa honom en gång för alla.
Sorry to Bother You
En telefonsäljare avancerar snabbt i företagets hierarki när han tar till sig några goda råd från en medarbetare – men framgången leder till moraliska bekymmer.
Point Blank
En akutsköterska går motvilligt med på att hjälpa en skadad mordmisstänkt i en kamp mot klockan och korrupta poliser – allt för att rädda sin gravida fru.
Black Panther
T'Challa – superhjälte och nyutnämnd ledare för den avancerade afrikanska nationen Wakanda – försöker skydda sitt hem från gamla fiender och nya hot.
Shaft
När den stenhårde privatdeckaren John Shaft blir kontaktad av sin okände son visar det sig att John Jr behöver hjälp – och att han inte alls liknar farsgubben.