Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minuter
BLAME!
Den mystiske enstöringen Killy försöker rädda mänskligheten från att gå under i en dystopisk framtidsstad som utplånar allt liv.
film BLAME! är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 106 minuter lång. Cyberpunklegenden Tsutomu Nihei var kreativ konsult för den här animerade versionen av hans klassiska mangaserie. Detta film är Nervkittlande, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Skådespelare i BLAME!

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska - Syntolkning;tyska;franska
Text: engelska;japanska;tyska;svenska;finska

Flera likadana BLAME!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Proud Mary
När en kvinnlig torped drabbas av skuldkänslor och försöker skydda en föräldralös pojke utlöser hon ett bittert gängkrig och blir hotad från alla håll.
Appen
När den rike arvingen och skådespelaren Nick är i Rom för att spela in sin första film blir han besatt av en dejtingapp som leder honom i en självdestruktiv riktning.
Glaslandet
Pappa är ofta bortrest, så när 13-årige Jas hittar några förrymda älvor i familjens lada måste han lösa situationen på egen hand.
Pacific Rim - Uprising
Stacker Pentecosts son Jake slår sig samman med en gammal pilotkompis och en hackare för att bekämpa ett nytt kaiju-hot i ett krig som kan rädda mänskligheten.