Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Blodsbrødre

Serien, 2023
Blodsbrødre
En ung polismans kriminella bakgrund kommer ikapp honom när hans barndomsvän – som nu är en brutal gängledare – hamnar i centrum för en brottsutredning.
serien Blodsbrødre hade premiär 2023. Denna hårdkokta serie som utspelar sig i Oslos undre värld är skapad av Ole Endresen (Lilyhammer, Young Wallander). Rekommenderas från 16 år. Blodsbrødre är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Blodsbrødre

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;norska - syntolkning;norska [originalspråk]
Text: danska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Blodsbrødre

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.
A Time Called You
En sörjande kvinna reser tillbaka i tiden till 1998, där hon träffar en man som är kusligt lik hennes förlorade kärlek.
Älskade barn
När en gåtfull kvinna lyckas fly från sin hemska fångenskap börjar polisen utreda den mörka sanningen bakom ett olöst fall med en försvunnen person 13 år tidigare.