Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Blodsbrødre

Serien, 2023
Blodsbrødre
En ung polismans kriminella bakgrund kommer ikapp honom när hans barndomsvän – som nu är en brutal gängledare – hamnar i centrum för en brottsutredning.
serien Blodsbrødre hade premiär 2023. Denna hårdkokta serie som utspelar sig i Oslos undre värld är skapad av Ole Endresen (Lilyhammer, Young Wallander). Rekommenderas från 16 år. Blodsbrødre är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Blodsbrødre

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;norska - syntolkning;norska [originalspråk]
Text: danska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Blodsbrødre

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Dessa sju sammanlänkade och drömlika science fiction-berättelser med övernaturliga inslag har regisserats av Joko Anwar, som även skrivit manus.
Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
Eric
En desperat pappa slår sig ihop med en envis polis för att leta efter sin 9-årige son i 1980-talets New York, samtidigt som han kämpar mot sina egna demoner.