Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Blommor

Film, 2014, 100 minuter
Blommor
Tre liv förändras för alltid när en kvinna får en mystisk blombukett som väcker gamla minnen och tankar på olycklig kärlek.
film Blommor hade premiär 2014 och är 100 minuter lång. Detta film är Skarpsinnig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blommor på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

Ane's life turns around when, week after week, she receives a bunch of flowers at home. Always at the same time and always without a senders note.

Trailer

Skådespelare i Blommor

Regissörer

Ljud och text

Ljud: baskiska
Text: engelska;svenska;finska

Flera likadana Blommor

Advantageous

Advantageous

(2015)

6 Years

6 Years

(2015)

Fifty

Fifty

(2015)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.