Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Blood Sisters

Serien, 2022
Blood Sisters
Bästa vännerna Sarah och Kemi bär på en farlig hemlighet och tvingas fly när en rik brudgum försvinner under sin egen förlovningsfest.
serien Blood Sisters är en Netflix Original som hade premiär 2022. Nancy Isime, Ini Dima-Okojie, Kate Henshaw, Ramsey Nouah och Gabriel Afolayan medverkar i den här kriminalthrillern. Rekommenderas från 16 år. Blood Sisters är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Blood Sisters

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Blood Sisters

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Khakee: The Bihar Chapter
När en rakryggad polis jagar en våldsam brottsling riskerar han inte bara sitt liv. Han tvingas även gå en närmast omöjlig moralisk balansgång.
First Love
Unga, fria och tokförälskade – när de var tonåringar var allting möjligt. Men vuxenlivet är något annat och det verkar som en viktig pusselbit saknas.
The Unbroken Voice
Mot alla odds försöker den unga Arelys Henao förverkliga drömmen om en sångkarriär. Detta musikdrama är inspirerat av den colombianska legendarens ungdomsår.
Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.
Blood, Sex & Royalty
Den här heta serien är en modern version av det brittiska kungadramat och skildrar historiens dödligaste, sexigaste och mest mytomspunna monarker.