Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bollywood Hero

Film, 2009, 76 minuter
Bollywood Hero
Een Nederlandse acteur is in Mumbai voor een rol in een Bollywood-film en veroorzaakt ongewild een ongeluk waardoor hij de problemen van mensen om hem heen moet oplossen.
film Bollywood Hero hade premiär 2009 och är 76 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bollywood Hero på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

Bollywood Hero is a TV series starring Chris Kattan, Ali Fazal, and Neha Dhupia. Chris Kattan goes to India to become a Bollywood star.

Skådespelare i Bollywood Hero

Regissör

Ljud och text

Ljud: nederländska [Originalspråk]
Text: nederländska

Flera likadana Bollywood Hero

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Vanished into the Night
En pappa som befinner sig mitt i en komplicerad skilsmässa måste acceptera ett farligt uppdrag när hans barn försvinner från deras hus under mystiska omständigheter.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.