Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bortom Tingri

Film, 2022, 90 minuter
Bortom Tingri
Robin Trygg bestämmer sig för att ta en annan väg till Mount Everests topp, men när en enorm jordbävning sätter stopp för expeditionen förändras hans liv för alltid.
film Bortom Tingri hade premiär 2022 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Inspirerande, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Flera likadana Bortom Tingri

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
The Year I Started Masturbating
En ambitiös karriärkvinnas värld rasar samman när hon blir dumpad strax före sin 40-årsdag, vilket tvingar henne att omvärdera sitt kaotiska liv.
Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
Ljuset vi bär: Michelle Obama och Oprah Winfrey
I ett upplysande samtal med Oprah Winfrey gör Michelle Obama en djupdykning i de utmaningar och lärdomar som format hennes andra bästsäljande bok.