Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bortom Tingri

Film, 2022, 90 minuter
Bortom Tingri
Robin Trygg bestämmer sig för att ta en annan väg till Mount Everests topp, men när en enorm jordbävning sätter stopp för expeditionen förändras hans liv för alltid.
film Bortom Tingri hade premiär 2022 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Inspirerande, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Flera likadana Bortom Tingri

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Unknown Runner
I den här dokumentären får vi följa livet på ett träningsläger för Kenyas många framgångsrika långdistanslöpare, som Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
En dokumentär som genom intervjuer och arkivbilder från konserter skildrar den legendariske gitarristens karriär under 70-talet.
Diana: The Woman Inside
Nära vänner och experter tecknar ett intimt porträtt av prinsessan Diana. Vi får veta mer om hennes fritidsintressen, hennes humor och hur hon påverkade kungafamiljen.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Genom intervjuer med både förespråkare och skeptiker tittar regissören Torsten Hoffman närmare på kryptovalutor och blockkedjor. Vad är det och hur kan de användas?
Dachau
En dokumentär där den brutala historien bakom det första nazistiska koncentrationslägret skildras genom intervjuer med överlevande och familjemedlemmar till fångar.