Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bowie: The Man Who Changed the World

Dokumentärer, 2016, 98 minuter
Bowie: The Man Who Changed the World
Få en inblick i David Bowies inflytande på musik, konst och kultur genom intervjuer med några av de personer som kände honom bäst.
dokumentärer Bowie: The Man Who Changed the World hade premiär 2016 och är 98 minuter lång. Detta dokumentärer är Inspirerande, Visionär.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bowie: The Man Who Changed the World på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

Bowie is a legend - no doubt there. The story of his life is great, but could have been told better in this doc. Some interesting interviews, but disappointingly lacks in any actual Bowie music and uses repeated shots throughout. As a fan, was disappointed.

Skådespelare i Bowie: The Man Who Changed the World

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Bowie: The Man Who Changed the World

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.
Our Planet – Bakom kulisserna
När man filmar vilda djur på jordens alla kontinenter under flera år uppstår en del dramatik. Ta en titt bakom kulisserna på serien.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
Diagnos
Läkaren Lisa Sanders ställer diagnoser på mystiska och ovanliga sjukdomstillstånd i en dokumentärserie som är baserad på hennes artiklar i New York Times.
Happy Jail
Det filippinska fängelset som blev känt för en viral Michael Jackson-dans får en före detta fånge som chef, vilket leder till kontroverser och kritik.