Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Breaking Bad

Film, 2013, 12.889.927 recensioner
Breaking Bad
En cancersjuk kemilärare slår sig ihop med en tidigare student för att tillverka och sälja metamfetamin för att trygga sin familjs framtid.
film Breaking Bad hade premiär 2013. Breaking Bad vann totalt 16 Emmy-priser, inklusive fyra för bästa skådespelare för stjärnan Bryan Cranston. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Breaking Bad är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Breaking Bad på IMDB

Betyg: 10 från 10

A chemistry teacher diagnosed with a terminal lung cancer, teams up with his former student, Jesse Pinkman, to cook and sell crystal meth.

Skådespelare i Breaking Bad

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska;engelska

Flera likadana Breaking Bad

Prison Break

Prison Break

(2008)

Vänner

Vänner

(2003)

Homeland

Homeland

(2019)

Suits

Suits

(2019)

Taken 2

Taken 2

(2012)

Fight Club

Fight Club

(1999)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
You Don't Know Me
En man står anklagad för mord. Men när det är dags för honom att föra sin egen talan i rätten börjar han berätta historien om sin kärleksaffär med en mystisk kvinna.
Maldivas
En ung kvinna flyttar in i ett överklassområde för att undersöka ett försvinnande. Hon lär snart känna sina underliga grannar – som alla verkar ha något att dölja.