Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Brooklyn Nine-Nine

Film, 2017, 293.587 recensioner
Brooklyn Nine-Nine
Den begåvade men omogne Brooklyn-polisen Jake Peralta måste lära sig att följa reglerna och samarbeta när hans enhet får en ny och krävande chef.
film Brooklyn Nine-Nine hade premiär 2017. Denna roliga polisserie har vunnit två Golden Globes: För bästa tv-komedi och bästa komediskådespelare (Andy Samberg). Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brooklyn Nine-Nine på IMDB

Betyg: 8 från 10

Jake Peralta, an immature but talented NYPD detective in Brooklyn's 99th Precinct, comes into immediate conflict with his new commanding officer, the serious and stern Captain Ray Holt.

Skådespelare i Brooklyn Nine-Nine

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Brooklyn Nine-Nine

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
CAROLE & TUESDAY
Deltidsarbetande Carole träffar rikemanstjejen Tuesday, och båda två inser att de har hittat den perfekta musikpartnern. Tillsammans kan de faktiskt slå igenom.
Luis Miguel – Serien
Den mexikanske sångaren och superstjärnan Luis Miguel har hänfört publiken i och utanför Latinamerika i flera årtionden. Den här serien är en dramatisering av hans liv.