Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Brooklyn Nine-Nine

Film, 2017, 293.587 recensioner
Brooklyn Nine-Nine
Den begåvade men omogne Brooklyn-polisen Jake Peralta måste lära sig att följa reglerna och samarbeta när hans enhet får en ny och krävande chef.
film Brooklyn Nine-Nine hade premiär 2017. Denna roliga polisserie har vunnit två Golden Globes: För bästa tv-komedi och bästa komediskådespelare (Andy Samberg). Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brooklyn Nine-Nine på IMDB

Betyg: 8 från 10

Jake Peralta, an immature but talented NYPD detective in Brooklyn's 99th Precinct, comes into immediate conflict with his new commanding officer, the serious and stern Captain Ray Holt.

Skådespelare i Brooklyn Nine-Nine

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Brooklyn Nine-Nine

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.