Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Serien, 2018
Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell
När Jeff Ross och Dave Attell intar scenen går ingen säker. Med hjälp av sina gäster ser de till att förvandla helgen till en enda episk skrattfest.
serien Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Cynisk, Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

Combining the comedic forces of Jeff Ross and Dave Attell, and filmed at New York's Comedy Cellar, the series features zingers, audience roasts, celebrity cameos, and mic bumps.

Skådespelare i Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: svenska;tyska;norska;engelska;finska

Flera likadana Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Soni
En hetlevrad polis och hennes eftertänksamma chef bekämpar brott som begås mot kvinnor i Delhi, samtidigt som de försöker hantera jämställdhetsproblem i sina egna liv.
Pitch Perfect
Den här musikaliska komedin skildrar den intensiva konkurrensen mellan tre a cappella-grupper.
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry
Sebastian Maniscalco ger oss en rättfram och unik infallsvinkel på påfåglar på flygplan, rika svärföräldrar och livets många irritationsmoment i den här komedispecialen.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Fyre-festivalen marknadsfördes som en lyxig musikupplevelse på en exklusiv privat ö, men i händerna på en kaxig entreprenör blev tillställningen ett fullständigt fiasko.
Psycho
I den här nyversionen av 60-talsklassikern övernattar Marion Crane på Bates Motel, där hon träffar Norman Bates – en man med mörka hemligheter.