Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Cagaster of an Insect Cage

Serien, 2020
Cagaster of an Insect Cage
30 år efter utbrottet av en sjukdom som gör de smittade till köttätande insekter letar en ung insektsutrotare och en tonårsflicka efter flickans mamma.
serien Cagaster of an Insect Cage är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Cagaster of an Insect Cage

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska - Syntolkning;japanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana Cagaster of an Insect Cage

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Dragon Quest Your Story
Luca följer i sin fars fotspår för att rädda sin mor från den onda Ladja, men för att lyckas måste han hitta den himmelske hjälte som bär det zenitiska svärdet.
Ainori Love Wagon: African Journey
Sju främlingar på jakt efter kärleken lämnar Japan och ger sig ut på en gruppresa genom Afrika, där utmaningar, äventyr och romantik väntar!
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened
Kusuo och hans självutnämnda vänner är tillbaka med fler galna upptåg. Man kan tycka att han hade tillräckligt med problem förut – men de är ännu fler nu.
ARASHI’s Diary: Voyage
Tjugo år efter sin debut ger sig medlemmarna i det populära japanska bandet Arashi ut på en ny resa där de delar med sig av sina liv och sina talanger.