Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Calum von Moger: Unbroken

Dokumentärer, 2019, 93 minuter
Calum von Moger: Unbroken
Kroppsbyggaren och tvåfaldige Mr Universum-vinnaren Calum von Moger reflekterar kring vägen till toppen och kampen för att komma tillbaka efter en svår skada.
dokumentärer Calum von Moger: Unbroken hade premiär 2019 och är 93 minuter lång. Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Calum von Moger: Unbroken på IMDB

Betyg: 9 från 10

To many in bodybuilding, Calum Von Moger is seen as the future of the sport. A 2x Mr. Universe champion, Calum was catapulted into social media stardom. Known for his resemblance to Arnold ...

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: svenska;engelska;norska;tyska;finska

Flera likadana Calum von Moger: Unbroken

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.
Our Planet – Bakom kulisserna
När man filmar vilda djur på jordens alla kontinenter under flera år uppstår en del dramatik. Ta en titt bakom kulisserna på serien.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
Diagnos
Läkaren Lisa Sanders ställer diagnoser på mystiska och ovanliga sjukdomstillstånd i en dokumentärserie som är baserad på hennes artiklar i New York Times.
Happy Jail
Det filippinska fängelset som blev känt för en viral Michael Jackson-dans får en före detta fånge som chef, vilket leder till kontroverser och kritik.