Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Can I Tell You A Secret?

Serien, 2024
Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
serien Can I Tell You A Secret? är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 13 år. Can I Tell You A Secret? är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;brittisk engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska - Syntolkning
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Can I Tell You A Secret?

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
Anthracite
När en journalist försvinner börjar hans tekniskt begåvade dotter utreda saken och spåren leder till en bergsby med ett mörkt förflutet och många hemligheter.