Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Candy Jar

Film, 2018, 92 minuter
Candy Jar
Två debattmästare på high school, som är osams om i princip allt, har ambitiösa planer för att komma in på sina drömskolor.
film Candy Jar är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 92 minuter lång. Geschikt voor alle leeftijden.Candy Jar är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Inspirerande, Annorlunda, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Candy Jar på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Candy Jar is a movie starring Jacob Latimore, Sami Gayle, and Tom Bergeron. Dueling high school debate champs who are at odds on just about everything forge ahead with ambitious plans to get into the colleges of their dreams.

Skådespelare i Candy Jar

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Candy Jar

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.