Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Case

Serien, 2015
Case
En smart advokat, vars drickande och dåliga omdöme håller på att kosta honom allt, hittar en ny mening med livet när han utreder ett misstänkt självmord.
serien Case är en Netflix Original som hade premiär 2015. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta serien är Mörk, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Case på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Case is a TV series starring Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir, Magnús Jónsson, and Birna Rún Eiríksdóttir. A young girl is found hanged in a theater.

Skådespelare i Case

Ljud och text

Ljud: isländska;engelska - Syntolkning
Text: svenska;finska;engelska

Flera likadana Case

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Världsmakters uppkomst: Osmanska riket
Den osmanske sultanen Mehmet II ger sig ut på ett fälttåg för att erövra den bysantinska huvudstaden Konstantinopel, och formar historien i flera århundraden framåt.