Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Case

Serien, 2015
Case
En smart advokat, vars drickande och dåliga omdöme håller på att kosta honom allt, hittar en ny mening med livet när han utreder ett misstänkt självmord.
serien Case är en Netflix Original som hade premiär 2015. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta serien är Mörk, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Case på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Case is a TV series starring Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir, Magnús Jónsson, and Birna Rún Eiríksdóttir. A young girl is found hanged in a theater.

Skådespelare i Case

Ljud och text

Ljud: isländska;engelska - Syntolkning
Text: svenska;finska;engelska

Flera likadana Case

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
På natten vaknar Asiens storstäder till liv. Den här dokumentärserien fokuserar på maten, drycken, musiken – och de riktiga nattugglorna.
Heavenly Bites: Mexico
Välkommen till en matfest och visuell hyllning till det mexikanska köket och de annorlunda, härliga smaker som är värda lite ont i magen.
The Puppet Master: Jakten på en mästerbedragare
I den här obehagliga dokumentärserien manipulerar en elak bedragare sina offer genom att låtsas vara en brittisk agent, och lämnar bara spillror efter sig.
Mighty Express: Tågtrubbel
Ett listigt par har lurat tågen och tagit över centralen! Kan Lulle hjälpa sina vänner och rädda dagen?