Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Chasing Coral

Dokumentärer, 2017, 89 minuter
Chasing Coral
Dykare, forskare och fotografer från hela världen samarbetar på en undervattenskampanj för att dokumentera korallrevens undergång.
dokumentärer Chasing Coral är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 89 minuter lång. Regissören Jeff Orlowskis uppföljare till Chasing Ice vann en Emmy för bästa naturdokumentär. Chasing Coral är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Kontroversiell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chasing Coral på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Coral reefs around the world are vanishing at an unprecedented rate. A team of divers, photographers and scientists set out on a thrilling ocean adventure to discover why and to reveal the underwater mystery to the world.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Chasing Coral

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Jobbet: Vad gör vi hela dagarna?
För vissa är det ett sätt att försörja sig. För andra är det ett kall. Den här dokumentärserien undersöker arbetets betydelse i ett USA i snabb förändring.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
Missing: Dead or Alive?
Följ en grupp poliser i South Carolina när de söker efter personer som har försvunnit under oroväckande omständigheter.
Ljuset vi bär: Michelle Obama och Oprah Winfrey
I ett upplysande samtal med Oprah Winfrey gör Michelle Obama en djupdykning i de utmaningar och lärdomar som format hennes andra bästsäljande bok.