Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Chelsea Does

Serien, 2016
Chelsea Does
I sin nya dokumentärfilmserie fördjupar sig Chelsea Handler i fyra ämnen som fascinerar henne, och bearbetar sina egna och samhällets fördomar på vägen.
serien Chelsea Does är en Netflix Original som hade premiär 2016. Handler blev den andra kvinnan någonsin som fick stå som värd för en sen pratshow. Hon har skrivit flera bästsäljare. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Chelsea Does är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chelsea Does på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Comedienne and writer

Trailer

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska;engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Chelsea Does

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

It's Bruno!
Malcolm är uppvuxen i Brooklyn och ägnar dagarna åt att ta hand om sin gulliga hund Bruno. Och han ser även till att läxa upp grannarna om hur de ska behandla hans vovve.
Med livet som insats: Journalister på frontlinjen
Filmskaparen Hernán Zin söker svar efter en livsomvälvande händelse 2012 och intervjuar andra krigsreportrar om hur de har påverkats av sitt yrkesval.
Chip och Potatis
Den gulliga mopsen Chip börjar förskolan, träffar nya vänner och lär sig nya saker – allt med lite hjälp av Potatis, musen som är hennes hemliga vän.
1994
Med hjälp av arkivbilder och nya intervjuer undersöker den här serien politiken i Mexiko år 1994 – året då zapatisterna gjorde uppror och Luis Donaldo Colosio mördades.
ReMastered: The Lion's Share
En reporter lär känna musikern Solomon Lindas familj och hjälper dem att slåss för den ekonomiska ersättning de har rätt till.