Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Chelsea Does

Serien, 2016
Chelsea Does
I sin nya dokumentärfilmserie fördjupar sig Chelsea Handler i fyra ämnen som fascinerar henne, och bearbetar sina egna och samhällets fördomar på vägen.
serien Chelsea Does är en Netflix Original som hade premiär 2016. Handler blev den andra kvinnan någonsin som fick stå som värd för en sen pratshow. Hon har skrivit flera bästsäljare. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Chelsea Does är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chelsea Does på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Comedienne and writer

Trailer

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska;engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Chelsea Does

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Planet – Bakom kulisserna
När man filmar vilda djur på jordens alla kontinenter under flera år uppstår en del dramatik. Ta en titt bakom kulisserna på serien.
Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.
45 rpm
I 1960-talets Madrid lanserar musikproducenten Guillermo Rojas ett skivbolag för rock 'n' roll tillsammans med sångaren Robert och den smarta producenten Maribel.