Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Chip och Potatis: Chips semester

Film, 2022, 22 minuter
Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
film Chip och Potatis: Chips semester är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 22 minuter lång. Detta film är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Chip och Potatis: Chips semester

Flera likadana Chip och Potatis: Chips semester

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Deepa & Anoop
Välkommen till Hotell Mango! Här bor en glad och kreativ liten tjej som tillsammans med sin färgskiftande elefant alltid är redo för lek, musik – och bus!
The Haunted Journey
En tornado för en liten flicka och hennes hund till ett land med häxor, feer och talande fåglar i denna animerade film inspirerad av Trollkarlen från Oz.
13: The Musical
En 12-årig kille tvingas flytta från New York till en småstad när hans föräldrar skiljer sig. Men han tänker ändå ordna världens häftigaste bar mitzvah-fest!
The Swan Princess
Den här animerade versionen av sagan Svansjön handlar om Odette, en söt flicka som av en trollkarl har förvandlats till en graciös svan.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: Filmen
De tonåriga sköldpaddorna och deras mystiska ninjakrafter sätts på hårt prov när varelser från en annan värld skapar kaos utan dess like.