Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Circus of Books

Dokumentärer, 2020, 86 minuter
Circus of Books
I årtionden drev ett judiskt par porrbutiken Circus of Books, som blev en samlingsplats för homosexuella i Los Angeles. Nu dokumenterar deras dotter parets liv.
dokumentärer Circus of Books är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 86 minuter lång. Från den exekutiva producenten Ryan Murphy. Innehåller intervjuer med Larry Flynt och Jeff Stryker. Rekommenderas från 16 år. Detta dokumentärer är Provokativ, Undersökande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Circus of Books på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

In 1976, Karen and Barry Mason had fallen on hard times and were looking for a way to support their young family when they answered an ad in the Los Angeles Times. Larry Flynt was seeking ...

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska;tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Circus of Books

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
Ljuset vi bär: Michelle Obama och Oprah Winfrey
I ett upplysande samtal med Oprah Winfrey gör Michelle Obama en djupdykning i de utmaningar och lärdomar som format hennes andra bästsäljande bok.
Longest Third Date
När Khani och Matt träffades genom en dejtingapp kunde de inte ana att pandemin skulle förvandla deras impulsresa till Costa Rica till ett månadslångt äventyr.
2,215
Den här närgångna dokumentären följer rockstjärnan Artiwara Kongmalai på hans historiska, 2 215 kilometer långa välgörenhetslopp genom hela Thailand år 2017.