Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Circus of Books

Dokumentärer, 2020, 86 minuter
Circus of Books
I årtionden drev ett judiskt par porrbutiken Circus of Books, som blev en samlingsplats för homosexuella i Los Angeles. Nu dokumenterar deras dotter parets liv.
dokumentärer Circus of Books är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 86 minuter lång. Från den exekutiva producenten Ryan Murphy. Innehåller intervjuer med Larry Flynt och Jeff Stryker. Rekommenderas från 16 år. Detta dokumentärer är Provokativ, Undersökande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Circus of Books på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

In 1976, Karen and Barry Mason had fallen on hard times and were looking for a way to support their young family when they answered an ad in the Los Angeles Times. Larry Flynt was seeking ...

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska;tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Circus of Books

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Memes to Mayhem: Antisociala medier
Från rickrolling till virala konspirationsteorier. Den här dokumentären skildrar hur en anonym sida i den digitala världen blev ett nav för kaos i den verkliga världen.
The Other Shore: Historien om Diana Nyad
Följ den legendariska 63-åriga simmaren Diana Nyad när hon försöker sig på en livsfarlig bedrift: att simma från Kuba till Florida utan att använda hajbur.
Att döda en tiger
Efter att hans tonårsdotter överlevt ett fruktansvärt brott bestämmer sig en enkel bonde för att skipa rättvisa och trotsa den djupt rotade intoleransen i sin hemby.
Du är inte ensam: Fallet som väckte metoo-rörelsen i Spanien
Denna dokumentär undersöker en gruppvåldtäkt som ägde rum under San Fermín-festivalen i Spanien och som ledde till omfattande internationella protester.