Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Cities of Last Things

Film, 2018, 106 minuter
Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
film Cities of Last Things är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 106 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cities of Last Things på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

This is a story about a common man who has extraordinary events in his mundane life. The film depicts the protagonist's turns of events in three eras, three seasons, three nights, in the same city, as told with reverse chronology.

Skådespelare i Cities of Last Things

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin [Originalspråk];mandarin - Syntolkning
Text: tyska;svenska;danska;finska;engelska

Flera likadana Cities of Last Things

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.
A Quiet Place
En familj har isolerat sig från resten av världen och lever i ständig fruktan att minsta ljud ska locka till sig de skräckinjagande varelser som tagit över jorden.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Det giftiga, alltmer obehagliga samspel som äger rum mellan ett par under en kväll i Mumbai pressar deras förhållande tills det riskerar att bryta samman.
Roll Red Roll: Våldtäktskultur och amerikansk fotboll i en småstad
Denna engagerande dokumentär följer det uppmärksammade våldtäktsfallet i Steubenville i Ohio 2012 och belyser hur idrottskultur och sociala medier påverkade utvecklingen.
Screwball
Möt den så kallade läkaren som gick från att sälja anabola steroider och föryngringskurer till att bli kuggen i hjulet för den största skandalen i basebollens historia.