Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Cities of Last Things

Film, 2018, 106 minuter
Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
film Cities of Last Things är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 106 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cities of Last Things på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

This is a story about a common man who has extraordinary events in his mundane life. The film depicts the protagonist's turns of events in three eras, three seasons, three nights, in the same city, as told with reverse chronology.

Skådespelare i Cities of Last Things

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin [Originalspråk];mandarin - Syntolkning
Text: tyska;svenska;danska;finska;engelska

Flera likadana Cities of Last Things

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
A Fall from Grace
När den vänliga och laglydiga Grace erkänner mordet på sin nye make börjar hennes skeptiska advokat gräva efter sanningen. En film av Tyler Perry.
Öga för öga
När en åldrande kartellboss hamnar på ett äldreboende blir han omhändertagen av en sjuksköterska vars liv slagits i spillror av kartellens verksamhet.
Jamtara - Sabka Number Ayega
Några unga män i en indisk småstad driver en lukrativ bedrägeriverksamhet, tills en korrupt politiker vill ha en del av kakan och en polis kommer dem på spåren.
Giri / Haji
När Tokyo riskerar att drabbas av ett yakuzakrig åker en polis till London för att hitta sin bror, som är lönnmördare åt maffian. Men kan de lita på varandra?