Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

City of Tiny Lights

Film, 2016, 110 minuter
City of Tiny Lights
En utbränd detektiv tar sig an fallet med en försvunnen sexarbetare i London och sjunker allt djupare ner i en mörk värld full av korruption och dödliga förbindelser.
film City of Tiny Lights hade premiär 2016 och är 110 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Stenhård, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

City of Tiny Lights på IMDB

Betyg: 5,5 från 10

'City Of Tiny Lights' is a witty gumshoe in contemporary (sub)urban London. When Asian Private Eye, Tommy Akhtar, is put on the trail of missing hooker, Sexy Russian, he begins to expose a series of dark secrets that reveal uncomfortable truths about Tommy's own past and London itself.

Skådespelare i City of Tiny Lights

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana City of Tiny Lights

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.