Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Clemency

Film, 2019, 112 minuter
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
film Clemency hade premiär 2019 och är 112 minuter lång. Chinonye Chukwu, regissören till Clemency, blev första svarta kvinna att vinna juryns stora pris på Sundance-festivalen. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Provokativ, Mörk, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Clemency på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Years of carrying out death row executions have taken a toll on prison warden Bernadine Williams. As she prepares to execute another inmate, Bernadine must confront the psychological and emotional demons her job creates, ultimately connecting her to the man she is sanctioned to kill.

Skådespelare i Clemency

Regissör

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Apocalypse Please!
En grupp preppare flyttar in i en bunker i väntan på domedagen. Men innan apokalypsen kommer måste de överleva narcissism, paranoia och avundsjuka.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.