Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Cobra Kai

Serien, 2021
Cobra Kai
Långt efter turneringen som förändrade deras liv återuppstår rivaliteten mellan forna motståndarna Johnny och Daniel i denna uppföljare till Karate Kid-filmerna.
serien Cobra Kai är en Netflix Original som hade premiär 2021. William Zabka och Ralph Macchio repriserar sina roller i denna Emmy-nominerade uppföljare till Karate Kid-filmerna. Rekommenderas från 13 år. Cobra Kai är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande, Feel-good, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Cobra Kai

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Cobra Kai

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
The Law of the Jungle
Tolv elitidrottare som har blivit lämnade i djungeln måste samarbeta med (eller sabotera för) varandra i en tävling med stora prispengar där varje deltagare har ett pris.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi är vanligtvis programledare men den här gången låter han olika kändisar vara ceremonimästare medan han tar på sig rollen som förbryllad assistent.