Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Code 8

Film, 2019, 98 minuter
Code 8
I en stad där människor med superkrafter marginaliseras är en daglönare villig att erbjuda sina olagliga förmågor mot betalning för att rädda sin sjuka mamma.
film Code 8 hade premiär 2019 och är 98 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Code 8 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Code 8 på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

A super-powered construction worker falls in with a group of criminals in order to raise the funds to help his ill mother.

Skådespelare i Code 8

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska
Text: danska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Code 8

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.
Mrs. Serial Killer
När en läkare döms för en rad chockerande mord planerar hans lojala fru att begå ett mord med samma tillvägagångssätt som mördaren för att bevisa att maken är oskyldig.