Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crash Landing on You

Serien, 2019
Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
serien Crash Landing on You är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Gripande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crash Landing on You på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

The absolute top secret love story of a chaebol heiress who made an emergency landing in North Korea because of a paragliding accident and a North Korean special officer who falls in love with her and who is hiding and protecting her.

Skådespelare i Crash Landing on You

Ljud och text

Ljud: koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska

Flera likadana Crash Landing on You

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Itaewon Class
I ett färgstarkt kvarter i Seoul försöker en före detta fängelsekund och hans vänner förverkliga drömmen om att öppna en bar.
Unorthodox
En chassidisk judinna i Brooklyn flyr från ett arrangerat äktenskap till Berlin, där hon tas om hand av en grupp musiker – men hennes förflutna kommer snart ikapp henne.
Ladies Up
Komikerna Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi och Niveditha Prakasam bjuder på rättfram humor och goda skratt i denna indiska ståuppserie.
Freud
Angelägen om att göra sig ett namn i 1800-talets Wien hjälper en ung och driven Sigmund Freud ett medium och en polis att lösa en rad blodiga mysterier.
Feel Good
Ståuppkomikern Mae Martin inleder ett passionerat och komplicerat förhållande med flickvännen George, samtidigt som hon kämpar hårt för att hålla sig nykter.