Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crashing Eid

Serien, 2023
Crashing Eid
När Razans brittisk-pakistanska fästman oväntat dyker upp hos hennes familj för att fira eid försöker Razan övertyga familjen att han är en lämplig man för henne.
serien Crashing Eid är en Netflix Original som hade premiär 2023. Summer Shesha, Yasir Alsaggaf, Khalid Alharbi och Hamza Haq har huvudrollerna i den här saudiska komedin. Rekommenderas från 13 år. Crashing Eid är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Crashing Eid

Ljud och text

Ljud: arabiska (Saudiarabien) [originalspråk];arabiska - syntolkning;engelska;franska
Text: arabiska (Saudiarabien);tyska;engelska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Crashing Eid

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Basma
En ung saudisk kvinna som studerat utomlands kommer hem till Jeddah, där hon får reda på att familjen hemlighållit en smärtsam sanning för henne.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
How to Ruin Love
Zoleka misstänker att pojkvännen är otrogen och tänker ta honom på bar gärning, men istället råkar hon förstöra det storslagna frieri han planerat i hemlighet.