Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crashing Eid

Serien, 2023
Crashing Eid
När Razans brittisk-pakistanska fästman oväntat dyker upp hos hennes familj för att fira eid försöker Razan övertyga familjen att han är en lämplig man för henne.
serien Crashing Eid är en Netflix Original som hade premiär 2023. Summer Shesha, Yasir Alsaggaf, Khalid Alharbi och Hamza Haq har huvudrollerna i den här saudiska komedin. Rekommenderas från 13 år. Crashing Eid är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Crashing Eid

Ljud och text

Ljud: arabiska (Saudiarabien) [originalspråk];arabiska - syntolkning;engelska;franska
Text: arabiska (Saudiarabien);tyska;engelska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Crashing Eid

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Verified Stand-Up
Tio komiker. Tio dynamiska uppträdanden. Två avsnitt. Upptäck din nya favorit bland de hyllade ståuppkomikerna som uppträder på Webster Hall i New York.
Comedy Royale
Tjugo av Sydkoreas hetaste komiker möts i en intensiv tävling om chansen att leda en Netflix-serie – och levererar gapskratt på löpande band.
My Demon
En obarmhärtig demon förlorar sina krafter efter att ha träffat en kylig arvtagerska, som kan visa sig vara nyckeln till hans förlorade förmågor – och hans hjärta.
Replacing Chef Chico
När en mästerkock hamnar i koma blir det upp till hans lojala souschef att se till att deras filippinska restaurang inte går under.
Olóládé
Två vänner blir plötsligt rika på oväntade sätt. Det verkar för bra för att vara sant – tills de blir indragna i en livsfarlig penningtvätthärva.