Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crazy, Lovely, Cool

Serien, 2018
Crazy, Lovely, Cool
Några omvälvande avslöjanden på en blogg om livet på campus får allvarliga konsekvenser för en grupp karismatiska studenter.
serien Crazy, Lovely, Cool hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år. Detta serien är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crazy, Lovely, Cool på IMDB

CRAZY, LOVELY, COOL is a coming-of-age TV series that takes a fond look at the lives, joys and struggles of a group of charismatic students whose paths cross on the campus of Nigeria's ...

Skådespelare i Crazy, Lovely, Cool

Regissör

Flera likadana Crazy, Lovely, Cool

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.
Folkets tjänare
En ukrainsk lärares protest mot korruptionen på regeringsnivå sprids som en löpeld i sociala medier, och han blir landets nya president.