Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crip Camp: A Disability Revolution

Dokumentärer, 2020, 108 minuter
Crip Camp: A Disability Revolution
Ett banbrytande sommarläger svetsar samman en grupp tonåringar med funktionsvariationer och skapar en ny rörelse som banar väg för bättre jämlikhet.
dokumentärer Crip Camp: A Disability Revolution är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 108 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Gripande, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crip Camp: A Disability Revolution på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Down the road from Woodstock, a revolution blossomed at a ramshackle summer camp for teenagers with disabilities, transforming their lives and igniting a landmark movement.

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];finska - Syntolkning;norska - Sy
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Crip Camp: A Disability Revolution

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bethany Hamilton: Ingenting kan stoppa mig
Den här dokumentären följer Bethany Hamilton, som förlorade armen som tonåring innan hon slog igenom som professionell surfare.
There's Something in the Water: Miljörasismens arv
Den här dokumentären följer minoritetsgrupper i Nova Scotia i deras kamp för att få myndigheterna att ta ansvar för de dödliga konsekvenserna av farligt industriavfall.
Bakom kulisserna på Unorthodox
En titt bakom kulisserna på produktionen av en av de första serierna som ger en autentisk bild av livet och problemen i den chassidiska rörelsen ur ett kvinnoperspektiv.
Fangio – Mannen som tämjde maskinerna
Juan Manuel Fangio var kungen av Formel 1 på 1950-talet, då han vann fem världsmästartitlar under en epok då varken skyddsutrustning eller säkerhetsfunktioner användes.
Hålet
I ett fängelse där fångarna på våningarna högre upp får bättre mat och de nedanför får magra rester kämpar en man för förändring och rättvisa.