Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crip Camp: A Disability Revolution

Dokumentärer, 2020, 108 minuter
Crip Camp: A Disability Revolution
Ett banbrytande sommarläger svetsar samman en grupp tonåringar med funktionsvariationer och skapar en ny rörelse som banar väg för bättre jämlikhet.
dokumentärer Crip Camp: A Disability Revolution är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 108 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Gripande, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crip Camp: A Disability Revolution på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Down the road from Woodstock, a revolution blossomed at a ramshackle summer camp for teenagers with disabilities, transforming their lives and igniting a landmark movement.

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];finska - Syntolkning;norska - Sy
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Crip Camp: A Disability Revolution

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Dömd av media
Den här verklighetsbaserade dokumentärserien undersöker några av historiens mest dramatiska rättegångar och tittar närmare på hur media kan ha påverkat utfallen.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Dokumentär om psykedeliska upplevelser där kändisar berättar roliga och utflippade historier med hjälp av bland annat animeringar och rekonstruktioner.
Michelle Obama: Min historia
I den här närgångna dokumentären får vi följa med Michelle Obama på bokturnén för Min historia, och vi får en inblick i hennes liv, relationer och förhoppningar.