Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Croodarnas begynnelse

Serien, 2017
Croodarnas begynnelse
Världens första familj är tillbaka och upptäcker sport, pyjamaspartyn och andra fenomen i en värld full av exotiska varelser, äventyr och massor av skratt.
serien Croodarnas begynnelse är en Netflix Original som hade premiär 2017. Denna familjeserie bygger på filmen Croodarna från 2013, som gick in som etta på biotoppen i USA och i 54 andra länder. Detta serien är Finurlig, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Croodarnas begynnelse på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

Dawn of the Croods is a TV series starring Dan Milano, A.J. LoCascio, and Laraine Newman. Eep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy and Gran are back. Follow them as they meet new friends, outrun new creatures and encounter

Skådespelare i Croodarnas begynnelse

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska;finska
Text: svenska;finska;engelska

Flera likadana Croodarnas begynnelse

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.