Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Crossing Rachmaninoff

Film, 2015, 52 minuter
Crossing Rachmaninoff
En konsertpianist som snart ska göra orkesterdebut förbereder sig inför framförandet av Sergej Rachmaninovs berömda andra konsert.
film Crossing Rachmaninoff hade premiär 2015 och är 52 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Inspirerande, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Flera likadana Crossing Rachmaninoff

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Rafa Márquez: El Capitán
Den mexikanske försvarsspelaren berättar om triumfer och nederlag på och utanför fotbollsplanen i denna intima dokumentär om hans drömmar, snedsteg och målmedvetenhet.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.
How to Rob a Bank
En true crime-dokumentär om en karismatisk rebell i 1990-talets Seattle som begår en rad bankrån som hämtade ur en film.