Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Curry & Cyanide - The Jolly Joseph Case

Dokumentärer, 2023, 98 minuter
Curry & Cyanide - The Jolly Joseph Case
Denna kriminaldokumentär tittar närmare på sex chockerande dödsfall i samma familj och kvinnan som stod i fallets centrum: Jolly Joseph.
dokumentärer Curry & Cyanide - The Jolly Joseph Case är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 98 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Curry & Cyanide - The Jolly Joseph Case är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;hindi - syntolkning;kannada;malayalam - syntolkning;malayalam [originalspråk]
Text: danska;tyska;engelska;finska;malayalam;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Curry & Cyanide - The Jolly Joseph Case

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.
Maharaj
I den här filmen, som bygger på ett verkligt fall från 1800-talet, ifrågasätter en modig journalist en vördad ledares omoraliska beteende.
The Accidental Twins
En förväxling efter födseln splittrar två par enäggstvillingar i Colombia. Denna fängslande dokumentär undersöker deras komplicerade historia och identiteter.
Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.