Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dagen D

Wedding Unplanned
Film, 2017, 94 minuter
Dagen D
Mathias flickvän hittar ett visitkort från en bröllopsfixare i hans ficka. Plötsligt är han förlovad och anlitar sin älskarinna för att planera hans stora dag!
film Dagen D hade premiär 2017 och är 94 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dagen D på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

When she discovers a wedding planer's business card, Alexia instantly says, "YES" to Mathias unaware that it belongs to his mistress. The groom is now trapped between his bride, and his lover who in charge of his unwanted marriage.

Skådespelare i Dagen D

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska
Text: engelska;svenska;finska;tyska;franska

Flera likadana Dagen D

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Michelle Wolf: Joke Show
Komikern Michelle Wolf spånar om nutidens lättkränkthet, massage, barnafödsel, feminism och mycket mer (uttrar till exempel) i den här ståuppspecialen från New York.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Tiffany Haddish: Black Mitzvah
På sin 40-årsdag släpper Tiffany Haddish en storslagen special full av sång, dans och fräcka reflektioner kring den långa vägen mot att bli en fullvuxen kvinna.
Porta dos Fundos: Den sista baksmällan
Dagen efter den sista måltiden vaknar lärjungarna upp bakfulla, utan något minne av gårdagen, och upptäcker att Jesus (Fábio Porchat) är borta.
Porta dos Fundos: Kristi första frestelse
Jesus ska fira sin trettioårsdag och tar med sig en oväntad gäst hem till familjen. En julspecial som är så knasig att det måste vara Porta dos Fundos.