Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dance 100

Serien, 2023
Dance 100
För att vinna 100 000 dollar måste åtta koreografer skapa alltmer komplexa dansnummer åt ett stadigt växande antal elitdansare – som dessutom agerar domare.
serien Dance 100 är en Netflix Original som hade premiär 2023. Den kända fitnessinstruktören Ally Love leder en storslagen koreografitävling där varje steg räknas. Rekommenderas från 7 år. Dance 100 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Dance 100

Outlast

Outlast

(2023)

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Law of the Jungle
Tolv elitidrottare som har blivit lämnade i djungeln måste samarbeta med (eller sabotera för) varandra i en tävling med stora prispengar där varje deltagare har ett pris.
Outlast
I Alaskas extrema vildmark tävlar 16 överlevnadsexperter om att vinna en stor summa pengar. Men för att lyckas måste de här ensamvargarna lära sig att samarbeta.
Cheat
I denna smarta frågesport uppmuntras de tävlande att bluffa sig fram på vägen mot den hägrande prissumman. Men det gäller förstås att inte bli upptäckt!
Too Hot to Handle: Germany
Tio snygga singlar möts i ett tropiskt paradis. Men för att vinna priset på 200 000 euro måste de undvika allt vad sex heter ...
Million Dollar Listing New York
Framgångsrika mäklare gör allt för att lyckas i den här Emmy-nominerade realityserien om lyxbostäder i New York, där konkurrensen på fastighetsmarknaden är brutal.