Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Darkest Hour

Film, 2017, 125 minuter
Darkest Hour
Invasionen från Nazityskland hotar och Storbritanniens nytillsatte premiärminister Winston Churchill förbereder sitt folk för att slåss för landets överlevnad.
film Darkest Hour hade premiär 2017 och är 125 minuter lång. Den här filmen fick sex Oscarsnomineringar och Gary Oldman kammade hem statyetten för bästa manliga huvudroll. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Darkest Hour

Regissör

Flera likadana Darkest Hour

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Glastonbury Fayre
Den här dokumentären kretsar kring den klassiska Glastonbury-festivalen 1971, och innehåller framträdanden av bland andra Traffic, Arthur Brown och Fairport Convention.
Eric Clapton - The 1970s Review
En dokumentär som genom intervjuer och arkivbilder från konserter skildrar den legendariske gitarristens karriär under 70-talet.
Diana: The Woman Inside
Nära vänner och experter tecknar ett intimt porträtt av prinsessan Diana. Vi får veta mer om hennes fritidsintressen, hennes humor och hur hon påverkade kungafamiljen.
Brilliant Corners: Ghana
Surfmästaren Sam Bleakley besöker Ghana för att få veta mer om en lokal surfskolepionjär, highlife-musik och kopplingen mellan surfing och dans.
Bloomfield
En fotbollsstjärna på dekis erbjuds en muta för en läggmatch. Kan en 12-årig beundrare övertyga honom att spela ett rent spel?