Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dating Around

Serien, 2019
Dating Around
I varje avsnitt får en singel gå på fem blinddejter. Målet är att hitta någon som förtjänar en andra dejt. Det blir både flirtar och floppar.
serien Dating Around är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Dating Around är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dating Around på IMDB

In a series of flirtations and fails, six real-life singles navigate five blind dates. Their mission: Find one perfect match worthy of a second date.

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: engelska;norska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Dating Around

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.