Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Day of the Dead: Bloodline

Film, 2018, 90 minuter
Day of the Dead: Bloodline
I den här nyinspelningen av klassikern från 1985 kämpar en före detta läkarstudent för sitt liv mot en ondskefull hybrid mellan människa och zombie.

Day of the Dead: Bloodline på IMDB

A small group of military personnel and survivalists dwell in an underground bunker as they seek to find a cure in a world overrun by zombies.

Director:

Skådespelare i Day of the Dead: Bloodline

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Day of the Dead: Bloodline

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Loving Annabelle
En ung och respekterad poesilärare på en katolsk internatskola sätter sitt anseende och sin karriär på spel när hon inleder en affär med en kvinnlig elev.
Salt and Fire
Ett forskarteam som skickats till Sydamerika för att utreda en miljökatastrof kidnappas av en företagsledare med outgrundliga motiv.
Goat
En college-elev försöker återhämta sig från ett brutalt överfall med hjälp av sin brors studentförening, men nollningen han blir utsatt för gör allting värre.
Cabin Fever
Fem vänner firar examen i en avsides stuga djupt inne i skogen. De smittas av ett dödligt och köttätande virus när en omtöcknad främling täckt av sår kraschar festen.
Blair Witch
James syster har varit borta i 20 år. När han upptäcker filmklipp med henne på nätet beger han sig in i skogen tillsammans med sina vänner för att äntligen hitta henne.