Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Day of the Dead: Bloodline

Film, 2018, 90 minuter
Day of the Dead: Bloodline
I den här nyinspelningen av klassikern från 1985 kämpar en före detta läkarstudent för sitt liv mot en ondskefull hybrid mellan människa och zombie.

Day of the Dead: Bloodline på IMDB

A small group of military personnel and survivalists dwell in an underground bunker as they seek to find a cure in a world overrun by zombies.

Director:

Skådespelare i Day of the Dead: Bloodline

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Day of the Dead: Bloodline

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Hills Have Eyes 2
Under de sista dagarna av sin ökenträning stöter sex rekryter i nationalgardet på en armé bestående av kannibalistiska och mordlystna mutanter.
Life
Upptäckten av en encellig organism i ett prov från Mars orsakar glada tillrop ... tills livsformen börjar uppvisa tecken på intelligens.
Solo
En surfare ramlar ner från en klippa i en avlägsen del av Kanarieöarna. Medan han kämpar för att överleva reflekterar han över sitt liv och sin tidigare kärlek.
Lionheart
När Adaezes pappa blir sjuk tar hon över familjeföretaget tillsammans med sin farbror. Men hon måste ständigt bevisa vad hon kan i en mansdominerad värld.
Murder Party
En ensam man hamnar på en halloweenfest, men det visar sig att de skumma konststudenterna som håller i den tänker döda honom för att få ett stipendium.