Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

De likartade

Film, 2015, 90 minuter
De likartade
Åtta främlingar är strandsatta på en busstation under en stormig natt 1968. En efter en drabbas de av krampanfall, och vaknar upp märkligt förändrade.
film De likartade hade premiär 2015 och är 90 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De likartade på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

On the rainy night of October 2, 1968, eight characters waiting on a remote bus station for a bus heading to Mexico City start experiencing a strange phenomenon.

Skådespelare i De likartade

Regissör

Ljud och text

Ljud: spanska
Text: engelska;tyska;svenska;finska;spanska

Flera likadana De likartade

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

House Arrest
En man som tröttnat på omvärlden och isolerat sig i hemmet får sitt liv vänt upp och ner när han får ett underligt paket, samtidigt som en journalist kommer på besök.
Whitney
Privata arkivbilder och intervjuer med familjemedlemmar ger oss en intim inblick i världsstjärnan Whitney Houstons alldeles för korta liv i den här gripande dokumentären.
Dolemite Is My Name
I 1970-talets LA får den kämpande komikern Rudy Ray Moore sitt stora genombrott med det fräcka alter egot Dolemite, för att sedan riskera allt i hopp om att göra film.
Rattlesnake
En mystisk kvinna räddar hennes dotter från ett dödligt ormbett, men i utbyte måste den ensamstående mamman mörda en främling innan solen går ner.
Ghosts of Sugar Land
En grupp amerikanska muslimer i Texas berättar om vännen som chockade alla genom att bli extremist, och utbyter teorier om vad som kan ha hänt honom.