Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

De sista barnen på jorden

Serien, 2019
De sista barnen på jorden
När zombier och monster invaderar hans hemstad måste en föräldralös 13-åring samarbeta med sina vänner för att överleva kaoset.
serien De sista barnen på jorden är en Netflix Original som hade premiär 2019. Detta serien är Finurlig, Fyndig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De sista barnen på jorden på IMDB

Young teenager Jack Sullivan and a group of friends live in a decked-out tree house, playing video games, eating candy, and fighting zombies in the aftermath of a monster apocalypse.

Skådespelare i De sista barnen på jorden

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska [Originalspråk];finska;svenska;norska;engelska - Syntolkning
Text: finska;engelska;svenska;norska;tyska

Flera likadana De sista barnen på jorden

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Spectros
En grupp tonåringar hamnar i skottlinjen för en kamp mellan övernaturliga krafter när hämndlystna andar ur det förflutna intar en stadsdel i São Paulo.
Glitch Techs
Två tonåringar jobbar i en spelbutik för att dölja vad de egentligen gör: jagar tv-spelsmonster som har tagit sig in i den riktiga världen.
Valpakademin
Några fyrbenta vänner påbörjar en fan-tass-tisk resa i den här serien om en väldigt speciell skola för de allra gulligaste, keligaste och nyfiknaste valparna.