Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

DEATH NOTE

Death Note
Serien, 2006, 1.079.680 recensioner
DEATH NOTE
När en japansk high school-elev lägger beslag på en mystisk anteckningsbok upptäcker han att han fått kraften att döda alla vars namn han skriver in i boken.
serien DEATH NOTE hade premiär 2006. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Intellektuell, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DEATH NOTE på IMDB

Betyg: 9 från 10

An intelligent high school student goes on a secret crusade to eliminate criminals from the world after discovering a notebook capable of killing anyone whose name is written into it.

Skådespelare i DEATH NOTE

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska [Originalspråk]
Text: engelska;norska;danska;svenska;finska

Flera likadana DEATH NOTE

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Det första året
Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Spectros
En grupp tonåringar hamnar i skottlinjen för en kamp mellan övernaturliga krafter när hämndlystna andar ur det förflutna intar en stadsdel i São Paulo.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.