Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Deathgrip

Film, 2017, 53 minuter
Deathgrip
Mountainbikecyklister, bland annat den legendariske Brendan Fairclough, testar sina färdigheter och ger sig ut på vågad åkning i färgstarka miljöer.
Detta film är Spännande

Deathgrip på IMDB

For the last two years, Fairclough and Porter have traveled to every inhabited continent on the planet with a simple goal: to show the world a new vision of mountain biking. Joined on this ...

Skådespelare i Deathgrip

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;finska;tyska;engelska

Flera likadana Deathgrip

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stardust
För att imponera på sin stora kärlek reser den naiva Tristan Thorn till en förbjuden värld för att hitta en fallen stjärna.
På spaning med Bridget Jones
Uppföljaren till succéfilmen börjar med att Bridget upptäcker att livet med hennes nya kärlek kanske inte är så fantastiskt som sagorna kan få en att tro.
Sunshine
Solen är döende och ett evigt mörker hotar. En grupp forskare planerar att tända den livsviktiga elden igen genom att skicka en grupp astronauter på ett farligt uppdrag.
Clockwork Orange
En ung man fördriver tiden med att stjäla, våldta och slå oskyldiga människor i nihilistiska våldsorgier – allt för att få en kick.
Streetdance
En grupp gatudansare och en stel balettakademi tvingas dela lokal, vilket leder till en hel del dramatik och inspirerad koreografi.