Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dee & Friends in Oz

Serien, 2024
Dee & Friends in Oz
När en mystisk nyckel transporterar den helt vanliga tjejen Dee till landet Oz ger hon sig ut på en musikalisk resa för att rädda magin – och bli sagans hjälte.
serien Dee & Friends in Oz är en Netflix Original som hade premiär 2024. Ett magiskt och musikaliskt äventyr för barn i förskoleåldern, från den prisbelönta skaparen av Daniel Tigers kvarter.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: danska;tyska;engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Dee & Friends in Oz

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Luz
Luz
Den äventyrliga Luz växer upp i en kaingang-familj. Nyfiken på sin egen historia ger hon sig ut på jakt efter sanningen tillsammans med en eldfluga.
Mighty Bheem's Playtime
Det är dags för den lekfulla och starka Bheem att börja skolan. Följ med honom på nya äventyr med nya vänner och massor med busiga upptåg!
Pokémon: Att vara en Pokémon-mästare
Ash, Pikachu och deras två vänner, Misty och Brock, reser runt för att hjälpa de pokémon som är i nöd – samtidigt som en beskyddare vakar över dem från ovan.
Batman: The Animated Series
Mörkrets hämnare kämpar mot sina egna demoner samtidigt som han måste skydda staden mot skurkar som Jokern, Pingvinen och Harley Quinn.
Scooby Doo! Mysteriegänget
I denna animerade uppdatering av den tecknade klassikern tar sig Scooby-Doo, Shaggy och deras kompisar an läskiga mysterier i en by drabbad av övernaturlig kalabalik.