Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Den ändlösa skyttegraven

The Endless Trench
Film, 2019, 147 minuter
Den ändlösa skyttegraven
Efter slutet på spanska inbördeskriget fruktar en republikan hämndaktioner, och med hjälp av sin fru håller han sig gömd hemma i över 30 år. Baserad på en sann historia.
film Den ändlösa skyttegraven är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 147 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Den ändlösa skyttegraven är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Lågmäld, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den ändlösa skyttegraven på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

1936. A country taken by the fascism. A husband marked for the killing. A wife determined to all for saving him. An endless incarceration in his own home.

Skådespelare i Den ändlösa skyttegraven

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana Den ändlösa skyttegraven

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.