Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Longest Night

Serien, 2022
The Longest Night
Beväpnade styrkor omringar en psykiatrisk anstalt för att föra bort en inspärrad seriemördare – men de är inte beredda på det motstånd de möter.
serien The Longest Night är en Netflix Original som hade premiär 2022. Alberto Ammann (Narcos) spelar en fängelsedirektör i kris, mot bland andra Luis Callejo, David Solans och Lucía Díez. Rekommenderas från 16 år. The Longest Night är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Longest Night

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - syntolkning;europeisk spanska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Longest Night

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Denna dokumentärserie om ett mordfall kretsar kring en spansk kock som byggt upp en framgångsrik karriär på ett nät av lögner och falska identiteter.
Bodkin
Ett gäng poddare ger sig ut för att undersöka mystiska och sedan länge olösta försvinnanden i en charmig irländsk stad med mörka och fasansfulla hemligheter.
The Asunta Case
Två föräldrar anmäler att deras 12-åriga dotter Asunta försvunnit, men snart riktas polisens misstankar mot dem. Inspirerad av verkliga händelser.
Dead Boy Detectives
Två tonårsspöken och ett medium samarbetar för att lösa mysterier åt sina kunder från andra sidan – tills en mäktig häxa komplicerar deras planer.
Deliver Me
När tonåringarna Billy och Dogge rekryteras till ett lokalt gäng dras de in i en våldsam värld som de är alldeles för unga för att kunna värja sig mot.