Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Den obarmhärtige

Film, 2019, 111 minuter
Den obarmhärtige
En rebellisk tonåring växer upp och blir en av Milanos mest fruktade brottslingar under 'Ndrangheta-maffians gyllene era på 1980-talet.
film Den obarmhärtige är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 111 minuter lång. Chapter 2), Sara Serraiocco (Counterpart) och Marie-Ange Casta (Who You Think I Am). Rekommenderas från 16 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den obarmhärtige på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

A rebellious teen grows up to become one of Milan's most ambitious criminals during the golden years of the 'ndrangheta Mafia in the 1980s.

Skådespelare i Den obarmhärtige

Regissör

Ljud och text

Ljud: italienska [Originalspråk];italienska - Syntolkning;engelska;tyska
Text: engelska;svenska;italienska;tyska;finska

Flera likadana Den obarmhärtige

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
Point Blank
En akutsköterska går motvilligt med på att hjälpa en skadad mordmisstänkt i en kamp mot klockan och korrupta poliser – allt för att rädda sin gravida fru.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Kidnapping Stella
En kvinna förs bort och hålls som gisslan. Fastbunden med munkavle gör hon sitt bästa för att grusa de två maskerade kidnapparnas noggrant uttänkta planer.