Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Den obarmhärtige

Film, 2019, 111 minuter
Den obarmhärtige
En rebellisk tonåring växer upp och blir en av Milanos mest fruktade brottslingar under 'Ndrangheta-maffians gyllene era på 1980-talet.
film Den obarmhärtige är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 111 minuter lång. Chapter 2), Sara Serraiocco (Counterpart) och Marie-Ange Casta (Who You Think I Am). Rekommenderas från 16 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den obarmhärtige på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

A rebellious teen grows up to become one of Milan's most ambitious criminals during the golden years of the 'ndrangheta Mafia in the 1980s.

Skådespelare i Den obarmhärtige

Regissör

Ljud och text

Ljud: italienska [Originalspråk];italienska - Syntolkning;engelska;tyska
Text: engelska;svenska;italienska;tyska;finska

Flera likadana Den obarmhärtige

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

See You Yesterday
Efter en tragisk polisskjutning sätter två tonåringar sin tidsmaskinsprototyp på prov och sina egna liv på spel för att ändra det förflutna.
Good Sam
En nyfiken tv-reporter i New York undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
Dry Martina
Ett underligt möte med en beundrare – och en affär med beundrarens före detta pojkvän – leder till spännande äventyr i Chile för en sexuellt frigjord sångerska.
Folk man kan lita på
Efter att hennes partner bedragit henne återvänder en arkitekt till sin hemstad och tar hjälp av sin excentriska familj för att utvärdera sitt liv. Baserad på en roman.