Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Den obarmhärtige

Film, 2019, 111 minuter
Den obarmhärtige
En rebellisk tonåring växer upp och blir en av Milanos mest fruktade brottslingar under 'Ndrangheta-maffians gyllene era på 1980-talet.
film Den obarmhärtige är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 111 minuter lång. Chapter 2), Sara Serraiocco (Counterpart) och Marie-Ange Casta (Who You Think I Am). Rekommenderas från 16 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den obarmhärtige på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

A rebellious teen grows up to become one of Milan's most ambitious criminals during the golden years of the 'ndrangheta Mafia in the 1980s.

Skådespelare i Den obarmhärtige

Regissör

Ljud och text

Ljud: italienska [Originalspråk];italienska - Syntolkning;engelska;tyska
Text: engelska;svenska;italienska;tyska;finska

Flera likadana Den obarmhärtige

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Ett veck i tiden
Många år efter att deras pappa försvann beger sig syskonen Meg och Charles Wallace ut på en resa genom tid och rum för att rädda honom från mörkrets hjärta.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.
CAROLE & TUESDAY
Deltidsarbetande Carole träffar rikemanstjejen Tuesday, och båda två inser att de har hittat den perfekta musikpartnern. Tillsammans kan de faktiskt slå igenom.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Det giftiga, alltmer obehagliga samspel som äger rum mellan ett par under en kväll i Mumbai pressar deras förhållande tills det riskerar att bryta samman.