Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Den okände

Film, 2015, 100 minuter
Den okände
En ohederlig bankman får betala det yttersta priset för sina missgärningar när en utpressare tillika bombmakare håller honom som gisslan i hans egen bil.
film Den okände hade premiär 2015 och är 100 minuter lång. Den okände nominerades till åtta Goya-priser 2016, bland annat för Bästa nya regissör och Bästa manliga huvudroll. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Den okände

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska
Text: svenska;finska;engelska;europeisk spanska

Flera likadana Den okände

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Postmark for Danger
En konstnär från London utreder sin brors och en ung skådespelerskas mystiska död i Italien, men hittar fler frågor än svar.
The Lost Patient
När en ung man vaknar upp ur koma utan några minnen av natten då hela hans familj mördades, måste han tillsammans med sin psykiater försöka nå fram till sanningen.
The Jonestown Haunting
En kvinna som överlevde Jonestown-massakern återvänder till platsen tio år senare och upptäcker att sektens tidigare hem är en skådeplats för övernaturliga fenomen.
Bully
När en gymnasieelev besöker en spåkvinna inser han konsekvenserna av mobbning och hur den har påverkat hans klasskamrater.
Somebody
En programutvecklare och hennes vänner dras in en mordutredning när en dejtingapp som hon har utvecklat används av en man som har allt annat än kärlek i tankarna.